Skip to main content

Reddingbootdag KNRM Marken 2024

Datum: zaterdag 20 april 2024 | Sectie: Marken

Op zaterdag 25 mei 2024 opent de KNRM door heel Nederland haar deuren voor haar donateurs, jonge redders en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij.

Ook dit jaar doet Station Marken mee aan deze mooie dag en is iedereen tussen 10:00-16:00 uur van harte welkom. Wij willen hiermee onze donateurs bedanken en laten wij zien wat de KNRM zoal allemaal doet. Het wordt een leuke dag voor jong en oud.

Zo wordt er onder meer een demonstratie 'man over boord' gegeven, is er een stand met verkoop van KNRM-artikelen, staat er een springkussen voor de kinderen en wordt er gebakken vis en Markertaart verkocht. Een van de hoogtepunten is uiteraard de mogelijkheid om mee te varen op een van de reddingsboten.

Meevaren op de reddingboot
Donateurs van de KNRM en de jonge redders kunnen meevaren op een van de reddingboten. Voor mensen die nog geen donateur zijn is er uiteraard de mogelijkheid om dat ter plaatse te worden. Dit betekent dat ook zij zeker zijn van een plek op de boot voor een vaartochtje.

Er zijn verder geen speciale regels voor kinderen. De bemanning van de reddingboten zorgt dat jong en oud een zwemvest aan krijgen als ze meevaren en houden in basis iedereen veilig.

We zien jullie graag zaterdag 25 mei!

Kleine note:
Tijdens Reddingbootdag worden er foto’s en video’s gemaakt voor toekomstig promotiemateriaal, zoals posters en de website. Als je dit niet op prijs stelt, geef het aan bij een van mensen van de KNRM op het reddingstation of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.