Skip to main content

NODIG: EHBO- REDDINGSTAS VOOR OP DE HENDRIK JACOB, HELP JIJ ONS?

Datum: zaterdag 18 mei 2024 | Sectie: Marken

Jij kan ons helpen! Met wat?! Met een kleine (of grote) donatie voor onze broodnodige EHBO-reddingtas voor op de Hendrik Jacob. Scan de QR code en je kan direct een bedrag doneren. Help ons, iedereen op het water te helpen. En wordt een redder aan wal.

Reddingboot de Hendrik Jacob

De Hendrik Jacob is de snelle boot waarop een goede EHBO-tas eigenlijk niet mag ontbreken. En toch hebben we deze nog niet. Deze kleinere, snelle boot komt vaak door zijn omvang dicht bij het ongeval en de mensen in nood. Daarom is een grijp-klare-goed-gevulde-EHBO-tas ontbeerlijk.

We zijn 24/7 klaar om iedereen die op het water in de problemen komt direct te helpen. Gemiddeld trekken wij er 105 keer per jaar op uit en helpen mensen aan boord, met het terugbrengen van materiaal of de eerste medische hulp.

Snelheid en efficiëntie noodzakelijk bij iedere actie

Binnen 10 minuten moeten wij volledig bepakt en bezakt op de boot zitten, en telt iedere seconde. Een rugzak met EHBO materialen die klaar staat, en direct meegenomen kan worden is, dan een groot goed voor de snelheid en de veiligheid voor iedereen die bij de actie betrokken is.

Help jij?

En jij kan ons helpen! Door te doneren. Iedere donatie. Klein of groot. Is meer dan welkom.

Scan de QR code en je kan direct een bedrag doneren.

Wat doen we met het geld?

Alles komt ten goede aan deze EHBO-Reddingstas. Eventueel geld dat we overhouden, zal worden benut voor het onderhoud van ons Station op Marken en andere zaken die we bij iedere redding weer nodig hebben.

Want voor de duidelijkheid: de KNRM is van ons allemaal, en doet het zonder overheidssteun. Zonder private steun zijn wij niets.

BEDANKT!

namens onze hele Station Marken en alle mensen die we hiermee kunnen helpen

 

voor al ons redding op het water.

voor in de Hendrik Jacob

voor ons, voor jou!

DOOR JOU.

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.