Skip to main content

Woensdag laatste open avond station Katwijk

Datum: dinsdag 02 augustus 2016 | Sectie: Katwijk aan Zee

Morgenavond, woensdag 3 augustus houden wij onze derde en tevens laatste open avond van 2016 op het station en zetten wij de deuren open voor het publiek.

U bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur voor verhalen over het reddingswerk, het bezichtigen van de reddingboot en kust hulpverleningsvoertuig en foto en filmmateriaal.

Daarnaast zijn ook de brandweer, strandpolitie, ambulancedienst en politiehonden vereniging Katwijk aanwezig. De politiehonden vereniging zal omstreeks 19.30 uur een demonstratie geven op de grasweide.

Wordt u vanavond donateur van KNRM - Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij? Dan mag u indien de weersomstandigheden het toelaten, aan het einde van de avond meevaren met de reddingboot De Redder.

Een film en fotoverslag van onze eerdere open avonden met daarin een interview van onze woordvoerder Arie van Dijk door Omroep Max staat op onze facebookpagina van KNRM Katwijk.

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.