Skip to main content

Vermiste zwemster na zoekactie op strand gevonden

Datum: zondag 29 augustus 2021 | Sectie: Katwijk aan Zee

Zaterdagavond heeft de bemanning van KNRM Katwijk gezocht naar een vermiste zwemmer ter hoogte van De Wassenaarseslag. Na aanleiding van een aangetroffen tas op het strand werd door de Gemeenschappelijke meldkamer alarm gemaakt voor de reddingboot en het kust- hulpverleningsvoertuig. Op basis van de informatie werd door de Kustwacht een zoekgebied gemaakt en werden ook station Scheveningen en Noordwijk gealarmeerd.Het zoekgebied werd vervolgens afgezocht door reddingboten van KNRM Katwijk, KNRM Scheveningen, KNRM Noordwijk, Katwijkse Reddingsbrigade en Lifeguard Wassenaar. Ook op het strand, de strandafgangen en de duinen werd gezocht door de kust- hulpverleningsvoertuigen en diversen eenheden van de politie, Katwijkse Reddingsbrigade en Lifeguard Wassenaar.Na enige tijd zoeken werd door de politie de vermiste zwemster aangetroffen op het strand ten zuiden van Katwijk. Het kust- hulpverleningsvoertuig heeft de zwemster vervolgens vervoerd naar de gereedstaande ambulance. Hier is zij overgedragen aan het ambulancepersoneel.Foto's: Arie van Dijk

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.