Reddingboot De Redder krijgt nieuwe opvolger

23 december 2015

KNRM Katwijk aan Zee krijgt nieuwe reddingboot.
Medio 2016 krijgt KNRM reddingstation Katwijk aan Zee een nieuwe reddingboot van hetzelfde type reddingboot dat op dit moment op het reddingstation gestationeerd is, Valentijn 2.000.

Hiertoe is besloten omdat de huidige reserve Valentijn reddingboot van de KNRM, in de toekomst alleen dienst zal doen op de ruime binnenwateren. De Redder, de huidige reddingboot van KNRM Katwijk aan Zee, zal de reserveboot worden voor de kustreddingstations.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Reddingboot De Redder werd in 2001 gedoopt door Erica Terpstra en heeft tot nu zo zo'n 300 incidenten afgehandeld. Deze vonden veelal plaats in de nabijheid van Katwijk, echter werd De Redder ook ingezet om bijstand te verlenen nabij Scheveningen, Noordwijk en Zandvoort.

De naam van de nieuwe reddingboot is nog niet bekend. In 2016 zal daar meer duidelijkheid over komen.

http://youtu.be/wkIloaTyHxo

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij