Geweldige opbrengst Rabo Clubsupport actie

Geweldige opbrengst Rabo Clubsupport actie

12 oktober 2022

De afgelopen weken heeft ons station stemmen verzameld voor de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. 

De Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank waarbij zij een deel van hun resultaat teruggeven aan verenigingen. Een vereniging waar mensen samen kunnen komen, jezelf kan zijn en waar je elkaar sterker maakt is volgens de bank onmisbaar. Leden van de Rabobank hebben afgelopen week hun stemmen kunnen uitbrengen op de club die dat volgens hen verdient. 

Vlak voor de oefening afgelopen zaterdag werden wij verrast door de financeel adviseur van de Rabobank Leiden – Katwijk. Wij werden blij verrast met een cheque van 2986,- euro!! Dit mooie bedrag zullen wij gebruiken voor de aanschaf van een nieuw incidentenscherm.

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

Namens de gehele bemanning van KNRM reddingstation Katwijk aan Zee hartelijk bedankt voor uw stem! En de Rabobank heel hartelijk bedankt voor dit geweldige bedrag!

 

 

 

 

Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij