Skip to main content

Geweldige opbrengst Rabo Clubsupport actie

Datum: woensdag 12 oktober 2022 | Sectie: Katwijk aan Zee

De afgelopen weken heeft ons station stemmen verzameld voor de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank. 

De Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank waarbij zij een deel van hun resultaat teruggeven aan verenigingen. Een vereniging waar mensen samen kunnen komen, jezelf kan zijn en waar je elkaar sterker maakt is volgens de bank onmisbaar. Leden van de Rabobank hebben afgelopen week hun stemmen kunnen uitbrengen op de club die dat volgens hen verdient. 

Vlak voor de oefening afgelopen zaterdag werden wij verrast door de financeel adviseur van de Rabobank Leiden – Katwijk. Wij werden blij verrast met een cheque van 2986,- euro!! Dit mooie bedrag zullen wij gebruiken voor de aanschaf van een nieuw incidentenscherm.

Namens de gehele bemanning van KNRM reddingstation Katwijk aan Zee hartelijk bedankt voor uw stem! En de Rabobank heel hartelijk bedankt voor dit geweldige bedrag!

 

 

 

 

Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen.

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.