Skip to main content

Afscheid van Arie en Peter

Datum: donderdag 14 januari 2021 | Sectie: Katwijk aan Zee

Het nieuwe jaar is inmiddels 2 weken begonnen en de 1ste actie zit er inmiddels op.Helaas hebben twee bemanningsleden op 1 januari afscheid genomen van hun vrijwilligers werk bij de KNRM. Voor Peter van der Plas gaat na 13,5 jaar de pieper uit en voor Arie van Dijk is dat na 19 jaar. Peter van der Plas was een van de motordrijvers op station Katwijk en bezocht in zijn vrije uren regelmatig het boothuis. Zijn kennis als opgeleid zeeman was van grote waarde bij het onderhoud aan de motoren van de reddingboot. Peter heeft vele acties in diverse weersomstandigheden meegemaakt. Peter zal de komende maanden nog aan ons station verbonden blijven en zijn kennis overdragen aan de nieuwe motordrijvers. Arie van Dijk was opstapper en fotograaf in een. De meeste zullen de foto's van Arie voorbij hebben zien komen in de nieuwsberichten, social media of op de website van de KNRM. Het maakte niet uit wat de weersomstandigheden waren, Arie maakte de foto's met als gevolg dat zijn camera's nat werden. Arie van Dijk verlaat dan misschien wel het station, maar niet de KNRM. Hij zal bij oefeningen en acties foto's blijven maken namens het hoofdkantoor. Wij bedanken Peter en Arie voor hun jarenlange inzet op het station!

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.