Skip to main content

Zwemmer vermist

Datum: zaterdag 08 juli 2023 | Sectie: IJmuiden

Zaterdagmiddag 8 juli 2023 Oorspronkelijke melding Wijk aan Zee was 17:12, op dat moment waren wij bezig bij Zandvoort als OSC.
Na einde SAR direct doorgevaren naar Wijk aan Zee om daar het OSC schap op ons te nemen voor de zoekactie aldaar. Annie Poulisse en Paul Johannes met ons mee richting Wijk aan Zee. 17:52 uur Zoekslagen door NH1816 ,Annie Poulisse en Paul Johannes langs Noordpier en ondiepere gebieden. NH1816 , Annie Poulisse en Paul Johannes zoekslagen vanuit de zuid richting de Noord, Adriaan Hendrik en Donateur waren reeds aangevangen met zoekslagen
vanuit de Noord de Zuid in geassisteerd door RB Wijk aan Zee. Bij kruizen van de schepen de gehele linie van Noord naar Zuid laten zoeken. 18:00 uur mogelijke SPO door CG06, blijkt achteraf zeehond 18:16 uur Melding dat mogelijke persoon in goede gezondheid is aangetroffen. 18:16 uur Zoektocht de Zuid in
doorgezet 18:20 uur Positieve identificatie Einde SAR

 

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.