Zwemmer vermist

Zwemmer vermist

6 augustus 2022
IJmuiden

Melding via Meldkamer Kennemerland op aanvraag van Reddingsbrigade IJmuiden. Duits meisje van 14 jaar is sinds 16:30 uur vermist.

Ze is voor het laatst gezien voor Beach Inn en er bestaat ook een kans dat ze is gaan zwemmen. Gezien de stroomrichting vanaf 16:30 uur gelijk begonnen met zoekslag de zuid in tot aan Parnassia. We kunnen gelijk vijf reddingsbrigade bootjes aan bakboord oplijnen tijdens onze zoekslagen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Meer informatie Word donateur

De Kustwacht-helikopter kan later ook aansluiten en we krijgen ook hulp van een vijftal RIB's die normaal betrokken zijn bij de werkzaamheden ten hoogte van Wijk aan Zee. Om 18:51 uur wordt de zoekactie beëindigd, meisje is in goede gezondheid aangetroffen ten hoogte van Bloemendaal.

Foto's zijn gemaakt door Ko van Leeuwen.
 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij