Selectie voor de mooiste zomerbaan

2 december 2015

Zondag is de selectiedag van de KNRM Lifeguards in Amsterdam. Wie de selectie succesvol doorloopt kan volgende zomer al aan de slag in de tofste zomerbaan!

KNRM Lifeguards houden in de zomermaanden toezicht op verschillende stranden. Lifeguards zijn hiervoor opgeleid en voorzien van materieel door de KNRM, in opdracht van de gemeente. Ben je op zoek naar een mooie vakantiebaan, ben je sportief en steek je ook graag de helpende hand uit? Kijk dan eens of het wat voor jou is! Om KNRM Lifeguard te kunnen worden is het noodzakelijk om deel te nemen aan de selectiedag. Tijdens de selectiedag worden de volgende onderdelen van de aspirant lifeguard verwacht:

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

  • 400 meter voorwaartse slag (borstcrawl, schoolslag of combinatie van beide) zwemmen binnen 8 minuten in een 25 of 50 meter bad.
  • Persoonlijk gesprekje met KNRM medewerker
  • Samenwerkingsopdracht
  • Korte fysieke rentest (nieuw!)

Wil je meer weten over hoe het is om lifeguard te worden? Kijk dan naar deze instructiefilm. en kijk eens op de site.
(beeld Olaf Kraak)

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij