Skip to main content

Help KNRM de FundrunnerCup winnen

Datum: dinsdag 10 maart 2015 | Sectie: IJmuiden

Iedereen kan dankzij de nieuwe Fundrunner app zijn dagelijkse activiteit omzetten in een gift aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Al uw wandel-, fiets-, hardloopactiviteiten kunt u laten sponsoren door bedrijven die goede doelen een warm hart toedragen. U hoeft geen sponsoren te zoeken, dat is al voor u gedaan. Op uw beurt bedankt u hen via social media. De gratis app is voor alle Android en iPhone gebruikers beschikbaar.

FundrunnerCup

Om zoveel mogelijk mensen aan het Fundrunnen te krijgen starten we op 12 maart met de FundrunnerCup. Een 10-daagse wedstrijd waarin wordt gekeken welk goed doel de meeste mensen aan het Fundrunnen krijgt. Het winnende goede doel krijgt de FundrunnerCup mee naar huis en een mediacampagne ter waarde van €45,000,- beschikbaar gesteld door Santé. Tevens zal er ook een Sony Xperia Z2 Tablet te winnen zijn voor de Fundrunner die in deze 10 dagen het meeste geld ophaalt.

De KNRM organiseert op 12 maart de aftrap van de FundrunnerCup op de Haringkade 2, in IJmuiden. Iedereen is vanaf 12.00 uur welkom om samen te wandelen met en voor ons. Andere goede doelen organiseren op andere plekken in Nederland een soortgelijke activiteit. Elk goed doel zal op basis van GPS een ‘letter’ lopen, zodat we aan het eind van de dag met z’n allen ‘Word Fundrunner’ door heel Nederland lopen. De KNRM maakt de letter D. De deelnemers worden teruggebracht per reddingboot.

Zo willen we gezamenlijk zoveel mogelijk bekendheid geven aan de Fundrunner app. Aan het eind van de 10-daagse wordt bekend gemaakt welk goed doel de FundrunnerCup heeft gewonnen en wie Fundrunner 2015 is geworden.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.