De Reddingboot is uit!

14 april 2015

Deze week verschijnt donateursmagazine De Reddingboot nummer 226. Het blad gaat drie keer per jaar naar alle 100.000 donateurs van de KNRM en biedt informatieve achtergronden bij het werk van de KNRM.

De cover is, zoals dat hoort, een goede binnenkomer voor dè dag van de KNRM: Reddingbootdag 2015. Op zaterdag 2 mei wordt Reddingbootdag gehouden. Op alle 45 reddingstations kunnen Redders aan de wal op een actieve manier kennismaken met het werk, het materieel en de professionele vrijwilligers van de KNRM. Bekijk de programma’s van de diverse stations en kom ook een kijkje nemen.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Daarnaast maken we kennis met een van de vijf artsen van de Radio Medische Dienst. De RMD van de KNRM helpt zieke en gewonde zeelieden op alle wereldzeeën. De RMD wordt bemand door vijf artsen. Lucas Viruly, huisarts en havenarts, in Amsterdam, is een van hen. Hij vertelt over zijn bijzondere werk.

Verder aandacht voor de vaste rubrieken zoals bedankt en journaal, In veilige haven (Vlieland), op bezoek (in Hindeloopen), en natuurlijk: de reddingrapporten met twee sprekende Achteraffen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij