Skip to main content

Release 'Wat Als De Storm Komt' bij KNRM Blaricum

Datum: vrijdag 12 januari 2024 | Sectie: Huizen

Vanochtend is de reddingboot uitgevaren om bij KNRM Blaricum aanwezig te zijn bij de regionale perstour voor de single release van 'Wat Als De Storm Komt'.

Ter ere van het 200-jarig bestaan van de KNRM, lanceren de Nederlandse artiesten Stef Bos en FLEUR de single 'Wat Als De Storm Komt'. Dit lied is een ode aan de moedige redders die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid op en rond het Nederlandse water.

'Wat Als De Storm Komt' is een indrukwekkend lied dat het gevaarlijke werk van de KNRM-vrijwilligers en -medewerkers belicht. De productie van deze pakkende single ligt in handen van de bekende producers Jochem Fluitsma en Eric van Tijn. Een bijbehorende videoclip, die het heroïsche werk van de KNRM toont, is te vinden op YouTube.

 

Foto's; Vincent Snoek Fotografie

Huizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.