Skip to main content
Uitreiking schildje aan AnsvarIdea

AnsvarIdea verzekeringen wordt reder van KNRM Huizen

Datum: woensdag 12 juni 2024 | Sectie: Huizen

Drs Nancy Carels-Koorn RCF RGA heeft uit naam van Ansvar met trots een redderschildje mogen ontvangen van de KNRM, uitgereikt door Jan-Hein Kolk en Mark van den Brink. Door steun te geven aan het KNRM Reddingstation Huizen, helpt Ansvar vrijwillige redders om hun essentiële werk voort te zetten. Met een financiële bijdrage worden ze voorzien van professionele training en veilig materiaal en dragen zij bij aan een veiligere toekomst op het water.

De KNRM verricht heldenwerk en is volledig afhankelijk van donaties en giften. Zonder financiële ondersteuning van donateurs kunnen zij hun goede werk niet doen. Jouw bijdrage is daarom meer dan welkom! Wil je ook wat doneren? Kijk hiervoor op deze pagina voor de mogelijkheden: www.knrm.nl/huizen

Huizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.