Trouwe donateursdag 2023

Trouwe donateursdag 2023

12 november 2023

Trouwe donateursdag 2023

Op zaterdag 11 november, exact op de 199e verjaardag van de KNRM, mochten we 4 trouwe donateurs in ons boothuis ontvangen en huldigen. Deze ‘Redders aan de wal’ werden in 1963 of 1973 donateur en zijn ons dus al 50 en 60 jaar trouw.

De heer H. Sleutel - 60 jaar

De heer H. Vreeken - 50 jaar

De heer R. Schuyt - 60 jaar

De heer H. Nauta - 60 jaar

Na een kop koffie met wat lekkers reikte onze voorzitter Eduard van Zuijlen de zilveren en gouden KNRM-spelden uit. Verder ontvingen de donateurs een persoonlijke brief van de directeur van de KNRM en het boek 𝘞𝘪𝘦 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘥𝘰𝘦𝘵....

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Daarna was het tijd om het water op te gaan. Samen met hun familieleden kregen de donateurs een ‘reddingbootervaring’ op het IJsselmeer. Het regenachtige weer kon niets afdoen aan de geweldige ervaring van het varen op de reddingboot Watersport.

Eenmaal weer opgedroogd werd er nog gezellig nageborreld. Al met al was het een geslaagde middag. Op naar een volgend jubileumjaar!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij