Skip to main content

Trouwe donateursdag 2023

Datum: zondag 12 november 2023 | Sectie: Enkhuizen

Trouwe donateursdag 2023

Op zaterdag 11 november, exact op de 199e verjaardag van de KNRM, mochten we 4 trouwe donateurs in ons boothuis ontvangen en huldigen. Deze ‘Redders aan de wal’ werden in 1963 of 1973 donateur en zijn ons dus al 50 en 60 jaar trouw.

De heer H. Sleutel - 60 jaar

De heer H. Vreeken - 50 jaar

De heer R. Schuyt - 60 jaar

De heer H. Nauta - 60 jaar

Na een kop koffie met wat lekkers reikte onze voorzitter Eduard van Zuijlen de zilveren en gouden KNRM-spelden uit. Verder ontvingen de donateurs een persoonlijke brief van de directeur van de KNRM en het boek ??? ???? ????....

Daarna was het tijd om het water op te gaan. Samen met hun familieleden kregen de donateurs een ‘reddingbootervaring’ op het IJsselmeer. Het regenachtige weer kon niets afdoen aan de geweldige ervaring van het varen op de reddingboot Watersport.

Eenmaal weer opgedroogd werd er nog gezellig nageborreld. Al met al was het een geslaagde middag. Op naar een volgend jubileumjaar!

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.