Skip to main content

Royale donatie van Uniworld

Datum: dinsdag 09 april 2024 | Sectie: Enkhuizen

Zondag 25 februari was een kleine delegatie van KNRM Enkhuizen te gast op een van de luxe cruiseschepen van Uniworld. De rederij organiseert jaarlijks een charity avond als kick-off voor het nieuwe seizoen. Een van de onderdelen is een veiling voor het goede doel. Hiervoor neemt de crew items van thuis mee die onder de hamer gaan. Het personeel biedt op elkaars items, de hoogste bieder wint.

Lifeboat expierience

Dit jaar was de KNRM het goede doel. Onze opstapper Henk-Jan vaart als kapitein voor Uniworld en namens KNRM Enkhuizen bracht hij een ‘lifeboat expierience’ in als veilingitem. Zijn collega’s kapitein Stanley Schuurman en Grace Bettrigde van het sales kantoor in Los Angeles hadden het hoogste bod en kwamen dinsdag naar Enkhuizen om mee te varen op onze reddingboten.

Uit hun handen ontvingen we een prachtige cheque: de veiling had in totaal 10.405 euro opgebracht, Uniworld heeft het bedrag verdubbeld naar 20.810 euro. Het moge duidelijk zijn dat we enorm blij zijn met deze royale donatie. Namens de gehele KNRM: reuze bedankt Uniworld! 

Uniworld

Rederij Uniworld is uniek in de wereld van riviercruises door haar sfeervolle boetiek cruiseschepen. Deze zijn tot in detail klassiek ingericht en bieden een all-inclusive beleving aan. Uniworld vaart over de Europese rivieren en in Azië, Egypte en Peru. Amsterdam is een van de vertrekhavens voor de Europese bestemmingen.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.