Skip to main content

Flinke donatie van Bouwregatta Nederland voor de KNRM

Datum: vrijdag 02 september 2016 | Sectie: Enkhuizen

Bouwregatta Nederland, het jaarlijkse zeilevenement voor bouwend Nederland schonk dit jaar 4000 euro aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

De Nederlandse Bouwregatta is een jaarlijks terugkerend landelijk zeilevenement voor de bouwbranche vanuit de haven van Enkhuizen. Organisaties uit de bouw kunnen hun relaties laten kennismaken met het wedstrijdzeilen en zo het sportieve element een bindmiddel laten zijn voor een goed netwerkmoment.

Daarnaast en niet onbelangrijk heeft de Bouwregatta een extra tintje door jaarlijks een flinke donatie te doen aan een maatschappelijk doel. Het bestuur van de Nederlandse Bouwregatta kiest elk jaar een ander nautisch doel. De Bouwregatta beoogt, naast een financiële ondersteuning, het goede doel ook een podium te bieden in een creatieve ondernemende sector.

Al twee maal eerder mocht de KNRM een donatie van Bouwregatta Nederland ontvangen. Dit jaar tijdens het tienjarig bestaan van de stichting stond de KNRM wederom centraal. Alle deelnemers ontvingen in hun welkomstpakket informatie en een presentje van de KNRM. Verder begeleide reddingboot Watersport vanmiddag de deelnemers richting het wedstrijdveld.

Tijdens het afsluitende diner stond de KNRM centraal en mocht Burgemeester Jan Baas als voorzitter van KNRM reddingstation Enkhuizen, samen met onze vrouwelijke opstappers een donatie van 4000 euro in ontvangst nemen.

Wij danken bouwend Nederland en de stichting Bouwregatta Nederland in het bijzonder voor deze gulle gift. Een donatie die geheel zal worden besteed aan het kostbare reddingwerk. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is een ongesubsidieerde organisatie die geheel afhankelijk is van dit soort giften en donaties.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.