Skip to main content

Vrijwilligersmedailles uitgereikt

Datum: woensdag 06 december 2023 | Sectie: Dordrecht noord

Tijdens het jaarlijkse bemanningsetentje zijn schipper Remco Verwaal en plv schippers Henk van der Mey en Mike van den Berg onderscheiden voor respectievelijk 15, 15 en 10 jaar reddingswerk bij KNRM reddingstation Dordrecht.

De oorkonde en versierselen behorende bij de Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid werden uitgereikt door de voorzitter van de Plaatselijke Commissie en burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff.

De Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid wordt sinds 1958 toegekend aan hen die een periode van minimaal tien jaren in repressieve dienst taken op het gebied van Openbere Orde en Veiligheid hebben verricht. 

Het moment van uitreiking was perfect getimed. Op donderdag 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. De medailles stralen daarmee af op alle KNRM vrijwilligers. 

Dordrecht noord

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.