Skip to main content

Jachtwerf Den Helder altijd paraat

Datum: maandag 08 augustus 2022 | Sectie: Den Helder

De KNRM voert haar taken met reddingboten gratis uit, maar; het kost wel geld. Schepen kosten nou eenmaal geld voor brandstof, onderhoud en vervanging. Gelukkig zijn er particulieren en bedrijven die de KNRM steunen op wat voor manier dan ook.

Jachtwerf Den Helder is zo’n bedrijf die altijd  haar steentje bijdraagt bij het kosteloos droogzetten van reddingboten in Den Helder. Al jaren kunnen we daar terecht voor een spoed reparatie, droogzetten voor een survey beurt en onderhoud aan onze oudere vloot. Jachtwerf Den Helder, bedankt!

De kleine Cornelius Zwaan heeft recent weer een knip- en scheerbeurt gehad bij Jachtwerf Den Helder. Hier is een loefbijter (stuurscheg)  geplaatst die het manoeuvreren iets makkelijker moet maken. Deze loefbijter is door Peter Jonas kosteloos onder de CZ gelast, ook voor Peter onze dank.

Den Helder

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.