Skip to main content

Rijtuig vast bij Zwarte polder

Datum: zondag 04 oktober 2015 | Sectie: Cadzand

Een modder plek is genoeg om een paarden rijtuig te laten stranden.

Vanmiddag om 15.28 zijn we gepiept voor een prio 2 assistentie op het strand. Het ging om een door twee paarden getrokken rijtuig. Het was vast komen te zitten net onder de laag water lijn ter hoogte van de Zwarte Polder. De berijder had de paarden al bevrijd toen we aankwamen. Door het opkomende water was nog net de bok te zien.

We hebben een sleepkabel vastgemaakt aan de lier kabel van het Kust Hulp Voertuig. Vervolgens konden we het rijtuig weer op het droge krijgen. Daarna hebben we het rijtuig terug over de dijk gebracht zodat de eigenaar het weer kon schoonmaken.

Vanwege dierendag hadden we een nieuwe opstapper op proef.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.