Skip to main content

Het nieuwe jaar is gestart!

Datum: dinsdag 02 januari 2018 | Sectie: Cadzand

De bemanning van KNRM station Cadzand is het jaar fris gestart met een helikopter oefening.

Het was eerst de bedoeling deze oefening op woensdag 3 januari plaats te laten vinden. De weersverwachtingen voor woensdag maakten het echter noodzakelijk om een andere datum te zoeken. Zowel NHV als de bemanning van KNRM Cadzand konden vanmiddag tijd vrijmaken.

Iets voor 14.00 uur had de bemanning van reddingboot Winifred Lucy Verkade-Clark een reddingsvlotje met 3 bemanningsleden voor de haven in het water gelaten. Deze mensen zijn door de helikopter van het vlotje gehaald en terug naar de reddingboot gebracht. Vervolgens heeft de helikopter twee man die in het water lagen opgehaald en teruggebracht.

De weersomstandigheden van vandaag maakten het mogelijk de oefening dicht voor de kust te doen, zodat deze vanaf de wal goed te zien was!

NHV, bedankt voor een geslaagde oefening.

Cadzand

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.