Skip to main content

Vrouw vermist in de nacht

Datum: zaterdag 22 juli 2017 | Sectie: Breskens

Reddingboot Zeemanshoop heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag gezocht naar een vermiste vrouw bij Groede. Tijdens de zoekactie kwam gelukkig het bericht dat de vrouw was gevonden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt een vrouw vanaf een camping vermist. Er wordt door de meldkamer een grote zoekactie op touw gezet omdat het niet zeker is waar de vrouw heen is en ze vermoedelijk richting de zee is gelopen worden de reddingboot Zeemanshoop van Breskens en Winifred Lucy Verkade-Clark, en de Unimog van Cadzand geallarmeerd.

Vanaf de kant wordt gezocht door politie en brandweer ook wordt een politie helicopter geallarmeerd.

Reddingboten zetten koers naar de opgegeven locatie en is snel ter plaatse. tijdens de zoekactie meld ook de RWS 78 zich te vervoegen bij het zoeken. De kustlijn en tussen de paalhoofden wordt volledig afgezocht. Na een tijdje komt het verlossende woord dat de vrouw gevonden is door de unimog op het strand en dat de zoekactie kan worden beëindigd.

Tijdstip alarm: 01:13 uur
Wind: Zuid-West 2 Bft.
Zicht: Goed (donker)

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.