Skip to main content

Sportvisboot in moeilijkheden

Datum: donderdag 25 februari 2021 | Sectie: Breskens

Nadat een sportvisboot ons om assistentie vroeg vanwege brandstofproblemen, is na overleg met het Kustwachtcentrum de bemanning gealarmeerd en is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren. Na het aanleggen van een sleepverbinding is de sportvisboot veilig afgemeerd in de haven van Breskens. 

Vanochtend om 9:00 uur kregen we een melding van de bemanning van een sportvisboot die aangaf brandstofproblemen te hebben en daarom voor anker lagen. Na overleg met het Kustwachtcentrum is de bemanning opgepiept om assistentie te verlenen en zijn we 8 minuten na alarm met reddingboot Zeemanshoop uitgevaren richting de zandplaat waar de boot voor anker lag. Nadat een opstapper was overgezet en er een sleepverbinding was aangelegd, hebben we de sportvisboot veilig kunnen afmeren in de haven van Breskens waar zij gerepareerd zal worden.


Tijdstip alarm: 09:00 uur
Wind: Zuid-West 3 bft.
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.