Skip to main content

Prijswinnaars Reddingbootdag op station

Datum: zaterdag 18 juni 2016 | Sectie: Breskens

Het is inmiddels al een vast item van onze Reddingbootdag; De prijsvraag voor de kinderen. Vorige week en vandaag ontvingen we de winnaars van deze prijsvraag op het reddingstation om hun prijs in ontvangst te nemen.

Vorige week hadden we Frederique Simons uit Terneuzen op bezoek. Zij had namelijk de tweede prijs gewonnen: Een rondleiding door het Visserijmuseum voor 6 personen. Ze nam de prijs in ontvangst samen met haar zus.

Olaf Boogaard uit Heinkenszand had de eerste prijs gewonnen. Hij ging vandaag samen met zijn vader en nichtje mee op oefening met de opstappers van Breskens op reddingboot Zeemanshoop.

Onderweg werd door onze schipper en de bemanning het een en ander uitgelegd, zodat onze passagiers een goed beeld kregen hoe alles werkt aan boord. Als verrassing mocht Olaf zelf een stukje varen met de reddingboot en ging even later zijn vader over boord om weer opgepikt te worden door de reddingboot. Gezien de glunderende gezichten was het een bijzondere ervaring!

Ook kans maken op zo’n unieke vaartocht? Doe dan mee aan de prijsvraag op onze volgende Reddingbootdag. Zaterdag 6 mei 2017.

Foto's: KNRM Breskens

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.