Skip to main content

Persoon te water Stichtse Brug

Datum: dinsdag 14 april 2020 | Sectie: Blaricum

Gistermiddag werden de reddingboten uit Blaricum en Huizen gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water bij de Stichtse Brug in Blaricum. Een persoon die eerder op de brug gezien werd was uit het zicht verdwenen en men vermoedde dat hij te water was geraakt. 

Naast de reddingboten van de KNRM kwamen de brandweerduikers uit Almere en uit Nederhorst den Berg ter plaatse. Ook een reddingboot van de Reddingsbrigade Naarden en een politieboot hielpen bij de zoekactie. Een SAR helikopter van NHV zocht vanuit de lucht. 

Omdat na een uur zoeken nog niemand was gevonden is de zoekactie gestaakt. Hierop keerden de hulpdiensten huiswaarts. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

 

{youtube qZl-XCxCjCM}

Blaricum

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.