KNRM Blaricum zoekt nieuwe bemanningsleden #watwordtjouwverhaal

KNRM Blaricum zoekt nieuwe bemanningsleden #watwordtjouwverhaal

10 februari 2020
Blaricum

Niet iedereen is bekend met het werk van de KNRM en de gevaren van de Randmeren waar de reddingboot uit Blaricum actief is. Vanaf de Stichtse Brug vaart de reddingboot Blaricum-1 meer dan 70 keer per jaar uit om watersporters in nood te assisteren in het gebied tussen Nijkerk en Amsterdam. 

De reddingboot wordt bemand door vrijwillige bemanningsleden die samen zorgen dat de reddingboot 24 uur per dag het hele jaar door binnen 10 minuten kan varen. Het reddingstation is op zoek naar nieuwe bemanningsleden die in Blaricum of omgeving wonen of werken.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Nieuwe serie
De bemanning is vaak bescheiden over de rol die zij spelen in de levens van de mensen die ze te hulp schieten. Zelfs een pechgeval op het water kan leiden tot grote stress en problemen bij opvarenden. Maar ook het meest vreselijke, een verdrinking, komt met regelmaat voor. In een serie op de facebook pagina - facebook.com/KNRM.Bla/ - van het KNRM station leggen de bemanningsleden wekelijks uit waarom zij bemanningslid zijn, wat ze ervoor doen, laten en wat ze meemaken.

https://fbwat.ch/1cJ9IwpJ1NgWSDym

Over de KNRM
De KNRM is het goede doel dat sinds 1824 levens redt op de Noordzee, de Waddenzee, het IJsselmeer en de Randmeren. De KNRM wordt volledig gefinancierd door donateurs en uit nalatenschappen. De bemanningsleden van de KNRM zijn vrijwilligers die professioneel worden opgeleid om het zware werk aan boord van de reddingboten uit te kunnen voeren.

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij