KNRM lampion instructie

KNRM lampion instructie

10 oktober 2018

Alle leden van Jonge Redders hebben deze week een bouwplaat voor een lampion ontvangen. Dit jaar is er, na het succes van het reddingbootje vorig jaar, een boothuisje gemaakt waarmee jonge KNRM fans tijdens Sint-Maarten langs de deuren kunnen lopen of het als mooi kersthuisje kunnen gebruiken. In onderstaande filmpje legt Sophier uit hoe je de lampion in elkaar zet. Als je zijn instructies volgt, dan komt het helemaal goed!

Ben je klaar met knutselen? En heb je een Instagram-account? Plaats dan een foto van de lampion met #knrm1824 #lampion #sintmaarten #11november

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Wie er ook lampion wil ontvangen maar nog geen Jonge Redder is, kan nu nog lid worden van het Team Jonge Redders. Dan ontvang je nog op tijd een lampion om zelf mee aan de slag te gaan!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij