Skip to main content

KNRM lampion instructie

Datum: woensdag 10 oktober 2018 | Sectie: Nieuws

Alle leden van Jonge Redders hebben deze week een bouwplaat voor een lampion ontvangen. Dit jaar is er, na het succes van het reddingbootje vorig jaar, een boothuisje gemaakt waarmee jonge KNRM fans tijdens Sint-Maarten langs de deuren kunnen lopen of het als mooi kersthuisje kunnen gebruiken. In onderstaande filmpje legt Sophier uit hoe je de lampion in elkaar zet. Als je zijn instructies volgt, dan komt het helemaal goed!

Ben je klaar met knutselen? En heb je een Instagram-account? Plaats dan een foto van de lampion met #knrm1824 #lampion #sintmaarten #11november

Wie er ook lampion wil ontvangen maar nog geen Jonge Redder is, kan nu nog lid worden van het Team Jonge Redders. Dan ontvang je nog op tijd een lampion om zelf mee aan de slag te gaan!

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.