Skip to main content

KNRM-fan Bouwe Bekking start aan kop in laatste etappe Volvo Ocean Race

Datum: donderdag 21 juni 2018 | Sectie: Nieuws

Vandaag is de laatste etappe van de Volvo Ocean Race van start gegaan in Göteborg, met Scheveningen als eindbestemming. Aan kop gaat Bouwe Bekking, fan van de KNRM, die alle zeilen moet bijzetten om als eindwinnaar in Scheveningen aan te komen. Vanaf maandag is Scheveningen het middelpunt van de zeilwereld.

Bouwe Bekking is door de KNRM geïnterviewd in een vijfdelige filmserie. De laatste verschijnt vandaag en gaat over “Voldoening”. De voldoening bij winst van een wedstrijd wordt vergeleken met de voldoening van een reddingsactie of een hulpverlening dor redders bij de KNRM.

Bouwe Bekking heeft eerder al opgeroepen om donateur te worden, om hem te kunnen ontmoeten in een speciale bijeenkomst voor nieuwe donateurs. Het zou fantastisch zijn om hem als winnaar een paar vragen te kunnen stellen over die voldoening tijdens deze meet & greet.

Interesse? Word dan gauw donateur.

www.knrm.nl/bouwe

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.