Skip to main content

Redders op zee door naar de tweede ronde van de Gouden Televizierring

Datum: donderdag 01 december 2022 | Sectie: Nieuws

De stembussen zijn gesloten en de stemmen zijn geteld. De vijf winnaars van de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2023 zijn bekend.  In deze eerste kwalificatieronde kon gestemd worden op programma’s die minimaal twee keer zijn uitgezonden tussen 1 augustus 2022 en 31 oktober 2022. Het publiek liet weer massaal van zich horen. Hieronder de 5 programma’s (in alfabetische volgorde) die de meeste stemmen hebben ontvangen:  Bureau Arnhem (RTL 4)  Handen aan de Couveuse (EO)  Oogappels (BNNVARA)  Redders op Zee (EO)  Restaurant Misverstand (SBS6)  Maar deze programma’s zijn er nog niet. Zij strijden vanaf augustus verder samen met de winnaars uit de tweede, derde en vierde kwalificatierondes en de wildcardkandidaten. De top vijf per voorronde wordt automatisch geplaatst op de nominatielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Dat betekent dat de bovenstaande vijf programma’s nu al kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2023!  Het heeft dus heel erg geholpen dat zoveel KNRM’ers en reddingstations zelf hebben gestemd en het stemmen hebben gepromoot. Ook onze donateurs zijn we dankbaar. Via de e-mail nieuwsbrief van de KNRM was aan hen ook gevraagd om te stemmen. Dinsdag 20 december is de laatste uitzending van Redders op zee te zien, en in augustus gaan we weer stemmen! 

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.