Bootsticker scheepsdier aan boord

12 februari 2019
Leeuwarden

Je ziet ze regelmatig op de deur van een woning geplakt, maar voor aan boord bestond zo'n sticker nog niet: "Attentie scheepsdier aan boord". Trudie Rutten van Hondenaanboord.nl overhandigde de eerste sticker aan de KNRM tijdens Boot Holland.

"Want het zal je maar overkomen dat je pech krijgt met je schip of boot. De te hulp geroepen hulpdiensten komen je redden maar in de chaos kan het gebeuren dat het aanwezige huis- of scheepsdier vergeten wordt. Of je bent zelf niet in staat om aan te geven dat er een dier aan boord is of te water is geraakt. Een opvallende en herkenbare sticker kan bij een calamiteit een nuttige aanwijzing voor hulpdiensten zijn. Door de sticker worden zij attent gemaakt op de mogelijke aanwezigheid van scheepsdieren aan boord."

Met de aankoop van deze sticker draagt men niet alleen bij aan de veiligheid van huisdieren op het water, maar steunt men ook de KNRM. Wij redden namelijk niet alleen mensen, maar ook dieren in nood. Van iedere verkochte sticker doneert Hondenaanboord.nl €0,50 aan de KNRM!

De stickers zijn in verschillende formaten verkrijgbaar bij Hondenaanboord.nl.