Skip to main content

KNRM bedankt Nh1816

Datum: zaterdag 21 mei 2016 | Sectie: Bedrijven

Een nieuw verblijf voor de jaguars, een geweldige geluidsinstallatie in Nederlands bekendste theater, een nieuwe klasse reddingsboot in de vaart brengen, meer geleidehonden opleiden voor mensen met een beperking en toekomstige olympiërs ondersteunen. Mooie projecten die dankzij de Goede Doelen Stichting van verzekeraar Nh1816 worden gerealiseerd en voor ons van grote betekenis zijn. Daar zijn wij, Artis, Carré, KNGF Geleidehonden en Talentboek de verzekeraar Nh1816 dankbaar voor. De 200e verjaardag van #Nh1816 grijpen wij dan ook graag aan om haar te bedanken en onze waardering over te brengen.

De Goede Doelen Stichting van Nh1816
Nh1816 Verzekeringen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Een deel van de winst die het bedrijf maakt, geeft zij terug aan de samenleving. Niet door elke verzekerde een marginaal premievoordeel te gunnen, dat nauwelijks als een voordeel wordt herkend. Maar door maatschappelijk relevante projecten financieel mede mogelijk te maken. Dat doen zij via de Stichting Goede Doelen die landelijke, regionale en lokale projecten op diverse gebieden ondersteunt. Zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nu en in de toekomst.

Nh1816 en KNRM
De Goede Doelenstichting bekostigde voor de KNRM de ontwikkeling van een nieuwe reddingbootklasse die om die reden ook naar de verzekeringsmaatschappij werd vernoemd. Het eerste schip van de klasse werd onder enorme mediabelangstelling gedoopt door koningin Maxima. Daarnaast is Nh1816 een vaste deelnemer aan het Reddersgala en sponsort #Nh1816 ook meerdere losse projecten binnen de Redding Maatschappij. De KNRM is verguld met haar warme relatie met Nh1816 en dankt de verzekeraar niet alleen voor de financiële bijdragen, maar ook voor de bovengemiddelde betrokkenheid.

Foto
De goede doelen schonken Nh1816 als blijk van waardering en felicitatie een unieke fotoserie, waarin de goede doelen gezamenlijk geprotretteerd zijn. Op deze foto zijn redders van de KNRM gefotografeerd in het unieke decor van Koninklijke Theater Carré.

Bedrijven

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.