Skip to main content

7.000 km rijden door Scandinavië voor de KNRM

Datum: vrijdag 07 april 2017 | Sectie: Nieuws

Afgelopen vrijdag was er een speciale bijeenkomst bij PR station Johanna Louisa voor een aantal mensen die in 2016 een inzamelingsactie voor de KNRM hebben gehouden. De zogenaamde ‘loffelijke initiatiefnemers’. Tijdens deze bijeenkomst nam Jos Stierhout een cheque in ontvangst van 3.100 Euro van Nic en Jacqueline Moerke uit Westervoort. Zij hebben een tocht per auto volbracht in het hoge noorden. Meer dan 7000 km gereden met als doel geld op halen voor de KNRM!

Waarom deze actie voor de KNRM? “We zijn zelf fervent watersporters en hebben veel waardering voor wat de vrijwilligers doen. Dat het reddingwerk wordt gefinancierd uit donaties en dat de KNRM geen subsidie ontvangt, maakt dat wij hebben gekozen voor de KNRM. Een mooi doel! We gaan volgend jaar weer en dan gaat de opbrengst weer naar de KNRM!”

Wilt u ook een inzamelingsactie houden voor de KNRM? Lees hier hoe u dat kunt doen.

Nieuws

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.