€116.583,- voor de KNRM opgehaald bij event Captain Of Sales

24 november 2017

Tijdens het KNRM event Captain of Sales is maar liefst €116.583,- opgehaald voor de KNRM.
Het team van Bespeak mag zich Captain of sales 2017 noemen. Zij haalden het meeste geld op. Een bedrag van maar liefst €14.000.
Captain of Sales is een nieuw onderdeel van het jaarlijkse KNRM Reddersgala, een uitgesproken relatie-event ten bate van de KNRM in Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Ruim 50 koppels bestaande uit mensen die werkzaam zijn in de sales hebben een dag lang zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen voor de KNRM.
Gedurende de dag werden de koppels uitgedaagd door middel van spectaculaire opdrachten.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Zo was er een zee opdracht. Waarbij een groep mensen in zee werden gedropt met alleen een waterdichte telefoon op zak. Bellend vanuit de zee moesten zij zoveel mogelijk geld binnen zien te halen. Pas als het doelbedrag binnen was, werden zij door KNRM vrijwilligers weer uit het water gered.
Ook was er een heuse Wie is de mol opdracht. Onder leiding van Art Rooijakkers.

https://www.knrm.nl/reddersgala/captainofsales

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij