Bedrijfssponsoring

Er zijn heel veel bedrijven die de KNRM steunen. Met de meeste bedrijven heeft de KNRM al een jarenlange relatie. De steun die we ontvangen kan zowel in geld zijn als in natura. Vaak is het ook een combinatie van beide. Sponsoring is maatwerk, wij gaan graag met u in gesprek.

Sponsoring in natura

Uw bedrijf zou de KNRM kunnen steunen door diensten in natura te leveren. Is uw bedrijf gespecialiseerd in een bepaalde dienst en wilt u graag binnen uw eigen vakgebied de Redding Maatschappij helpen? Dan kunt u uw kennis en ervaring wellicht inzetten binnen de KNRM.
Komt u kosteloos de ramen wassen, een boothuis schilderen, personeelsadvies geven of kantoorartikelen aanbieden? Uw professionele hulp is meer dan welkom. We praten graag met u verder om te kijken hoe uw bedrijf de KNRM in natura kan sponsoren.

Lokale sponsoring

Is het voor u een meerwaarde een nabij gelegen reddingstation te steunen? U kunt dat doen door reder of lid te worden van dit station. Of een gedeelte van de exploitatie (bv. brandstof) van dit station voor uw rekening te nemen. We praten graag met u door over de mogelijkheden.

Reddersgala

De KNRM heeft een eigen benefietgala dat jaarlijks wordt georganiseerd. Dit evenement is een uitgelezen mogelijkheid voor bedrijven om de KNRM te steunen. Met het reserveren van een eigen tafel draagt u bij aan het succes van de avond en investeert u tegelijkertijd in uw eigen zakelijke netwerk. Meer informatie is te vinden op www.reddersgala.nl

Bedrijfsevent bij KNRM

Onder bepaalde condities is het mogelijk als bedrijf een kijkje te nemen achter de schermen van een reddingstation, waarbij het zelfs mogelijk is met de reddingboot naar zee te gaan. Benieuwd naar die bijzondere condities? 

Sponsoring in content

De KNRM heeft een schatkist aan verhalen, die we graag delen. Online en op social media zijn we dan ook heel actief. Zo plaatst de watersportsite Nauticlink, al jaren kosteloos onze berichten prominent op haar website. Plaats ook een link naar de KNRM op uw website. Dat helpt ook!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de KNRM te sponsoren?
Neem contact op met Edward Zwitser van de afdeling Communicatie & Fondsenwerving.
Bel met 0255-54 84 54 of mail direct naar e.zwitser@knrm.nl.