Wat kan ik geven?

Helpt uw bedrijf al voor een veilige omgeving op het water?

Bent u als bedrijf geïnteresseerd om de KNRM te steunen door middel van een opbrengst? Als u de KNRM steunt, draagt u bij aan een veiligere omgeving op en rond het water. Wij verwelkomen dan ook graag nieuwe samenwerkingspartners. We zoeken altijd naar een samenwerking die past bij ons als goed doel en u als bedrijf. Samen met u willen we ervoor zorgen dat we onze vrijwilligers op kunnen leiden tot professionele redders, zodat iedereen in Nederland 24 uur per dag kan rekenen op de hulp van de KNRM.

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs die vrijwillig doneren. Mensen en bedrijven die op bescheiden wijze, met kleine donaties en giften, of op een ruimhartige manier, via bedrijfssponsoring, deelname aan Captain of Sales of tafelkoper op het Reddersgala het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken. Doet u ook mee? Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden om de KNRM te helpen.

Het Reddersgala

Elk jaar komen ruim 500 gasten naar Grand Hotel Huis ter Duin voor een ‘avondje KNRM’. Een avond in een sfeervolle ambiance met Hollandse gezelligheid, met een zeer goed verzorgd diner, topentertainment, cabaret en inhoudelijke bijdragen. Het Reddersgala ademt klasse uit, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Ongedwongen, ‘niets moet’, ons kent ons en tóch op topniveau. Een wonderlijke combinatie die door veel gasten bijzonder gewaardeerd wordt.

Tijdens het Reddersgala staat de vrijwillige redder van de KNRM centraal. Dit is zo en zal ook altijd zo blijven. Toch slaagt het productieteam (onder aansturing van KNRM zelf) er elk jaar in een dusdanig originele insteek te kiezen dat elk Reddersgala een nieuwe belevenis is. “Waarbij bij alles geldt dat het Reddersgala geen collecteavond is, maar een relatieavond”, zo stelt projectleider Edward Zwitser. “Wij zijn er niet op uit dat de gast aan het einde van de avond bedenkt dat hij teveel geld heeft uitgegeven; ons ideaal is dat hij bij de uitgang al besluit dat hij volgend jaar terug wil komen.”

Wilt u meer informatie over het Reddersgala? Of wilt u een impressie krijgen van de avond?

Bedrijfssponsoring

Er zijn heel veel bedrijven die de KNRM steunen. Met de meeste bedrijven heeft de KNRM al een jarenlange relatie. De steun die we ontvangen kan zowel in geld zijn als in natura. Vaak is het ook een combinatie van beide. Sponsoring is maatwerk, wij gaan graag met u in gesprek.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de KNRM te sponsoren? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van mogelijkheden, maar neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met Edward Zwitser via 0255-54 84 54 of e.zwitser@knrm.nl.

Lokale sponsoring

Is het voor u een meerwaarde een nabij gelegen reddingstation te steunen? U kunt dat doen door reder of lid te worden van dit station. Of een gedeelte van de exploitatie (bv. brandstof) van dit station voor uw rekening te nemen. We praten graag met u door over de mogelijkheden.

Rederskringen

Hebt u met uw onderneming speciale sympathie voor een bepaald reddingstation, dan bieden de Rederskringen van de KNRM uitkomst.

Veel reddingstations hebben een eigen Rederskring. Door u daarbij aan te sluiten, verbindt u zich niet alleen aan dat specifieke reddingstation, uw bijdrage wordt ook bestemd op die specifieke locatie. En: één keer per jaar wordt u door het reddingstation uitgenodigd voor een bezoek met vaartocht!*

Hoe het werkt?

  • U bent Reder door € 1.000 per jaar te doneren aan een reddingstation naar keuze, voor de duur van vijf jaren.
  • U bent Lid (van de Rederskring) in geval u (minimaal) € 100 per jaar doneert, eveneens voor de duur van 5 jaren.
Word reder of lid van een rederskring bij de KNRM

Meer informatie? Neem contact op met;

Jeroen Wooning
j.wooning@knrm.nl
06 826 06 169

Wat kunt u nog meer doen?

Eenmalige gift

Doneren

Periodieke gift belastingvrij

Lees meer

Crowdfunding

Lees meer

Schenking met speciale bestemming

Lees meer

Fonds op naam

Lees meer