Skip to main content

Gulle gift redt opleiding redder!

Datum: maandag 12 december 2022 | Sectie: Neeltje Jans

Zwemmen kan hij al wel onze aankomend opstapper Cor-Jan van der Veer. Maar aan zijn nautische vaardigheden moet nog wel gewerkt worden. Of misschien moeten we zeggen; ‘nog geen kaas van gegeten…’?  Want in het dagelijks leven is Cor-Jan actief als kaashandelaar.

De opleiding van een aankomend opstapper (bemanningslid van een KNRM-reddingboot) is een traject van circa drie jaar en daar is een bedrag van ruim € 4.330,- mee gemoeid. Als reddingstation Neeltje Jans zijn we samen met Cor-Jan dan ook heel erg blij met de gift van de Auxilium & Caritas Foundation

De Auxilium & Caritas Foundation is geen onbekende op het reddingstation. Als geen ander weten zij dat de KNRM geen subsidie ontvangt van de overheid en voor haar financiering volledig afhankelijk is van giften, donaties en nalatenschappen. 

Afgelopen zaterdag was het de voorzitter van de stichting, Rob Visser die de cheque overhandigde. Zelf zal hij zeggen te kiezen voor goede doelen die je raken en waar je persoonlijk betrokken bij wil  zijn. 

Ons raakt het dat er mensen zijn die de KNRM een warm hart toedragen want zonder hen redden we het niet!

Stichting Auxilium & Caritas bedankt!

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.