Skip to main content

Secretaris Adri Lokker neemt afscheid

Datum: vrijdag 27 november 2015 | Sectie: Hoek van Holland

Adri Lokker, sinds 1 januari 2010 secretaris van de Plaatselijke Commissie van KNRM reddingstation Hoek van Holland neemt afscheid wegens het bereiken van de leeftijdgrens.

Adri Lokker, als secretaris een grote spil in het reilen en zeilen van het plaatselijke reddingstation heeft afscheid genomen. Adri is nu 70 jaar en dan wordt verwacht dat je ververst in de plaatselijke commissie. Adri heeft veel werk verzet als secretaris en een hoop correspondentie gevoerd, zowel extern als intern.

Adri kwam graag op de ‘werkvloer’. Bij alarm zwaaide hij de redders uit. Bij terugkomst hielp hij met aanmeren en informeerde naar de redding of hulpverlening. Tijdens cursussen en andere bijeenkomsten in het bemanningsverblijf was hij vrijwel altijd present. Als secretaris bleef hij goed op de hoogte van het gehele KNRM gebeuren.

Tijdens het eindejaar diner kreeg Adri veel bedankjes en lovende woorden. Zijn vrouw kreeg een bloemetje als dank voor de steun aan Adri gedurende 6 jaar voor de KNRM. Adri zal worden opgevolgd door voormalig opstapper en lid van de commissie Aad Vreugdenhil. Aad zal dit naar verwachting in vrijwillige deeltijd gaan doen, samen met een nog te benoemen persoon.

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.