Hindeloopen heeft een nieuw boothuis

Hindeloopen heeft een nieuw boothuis

29 juni 2022
Hindeloopen

Ja, het is alweer 500 dagen geleden dat we als “Boothuis Hindeloopen crowdfunding team” voor de eerste keer bij elkaar kwamen. Mooie maanden, hard gewerkt, en af en toe een beste aanslag op ons uithoudingsvermogen...

Gisteren was het dan zover. Het boothuis is geplaatst! We kunnen onze donateurs, toeleveranciers, KNRM’ers, helpers aan de wal en belangstellenden niet genoeg bedanken voor hun steun. Er is zoveel werk voor ons gedaan! Heel veel dank!

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

We hebben gister al even gefeest, maar we zijn er nog niet. Morgen gaan we aan de slag met de afwerking. Elektriciteit, bootlift, etc. Er ligt nog een flinke lijst.
Later dit jaar gaan we het boothuis officieel openen. Iedereen die zijn of haar bijdrage aan ons boothuis heeft geleverd gaat van ons horen! 

Hierbij een paar foto's van het transport en het plaatsen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij