Skip to main content

KNRM Ouddorp drukke dag op Koningsdag 2019

Datum: zondag 28 april 2019 | Sectie: Ouddorp

De vrijwilligers van het KNRM station Ouddorp hadden een drukke dag gisteren op Koningsdag. Geen tijd voor oranjetompouzen of oranjebitter, Al in de ochtend ging de pieper af voor een surfer in de problemen op de Noordzee voor het Flauwe Werk. In totaal is de pieper maar liefst 5x afgegaan: 4x voor de hulp aan een windsurfer en 1x voor een zeilboot op de Grevelingen met motorpech.

Naar één vrouwelijke surfer is lang gezocht met zowel de reddingboten Griend als de Baron van Lynden en een SAR helicopter, de CG12. De bewuste dame werd uiteindelijk door de helicopter gespot en kon in goede gezondheid haar surfdag afsluiten. Een sufer had minder geluk en liep ernstig letsel op. Deze surfer is door de KNRM aan de collega's van de ambulancedienst overgedragen en naar het ziekenhuis gebracht.

Ouddorp

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.