Skip to main content

Helderse opstappers krijgen taart van VVD

Datum: zaterdag 09 februari 2019 | Sectie: Den Helder

Vrijdagmiddag bracht een afvaardiging van de locale VVD onder aanvoering van het Helderse Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee een bezoek aan het boothuis van KNRM Den Helder. Zij kwamen niet met lege handen, maar met taart. Jaarlijks houdt de VVD een taartenactie waarbij bepaalde mensen in het zonnetje worden gezet. Deze keer waren de Helderse redders aan de beurt.

"Als je het over doeners hebt, dan zijn dat toch wel de mannen van KNRM in Den Helder. Letterlijk geen zee te hoog, als er nood is varen ze uit. Niet zeuren gewoon doen." : aldus Hanneke Kaamer van Hoegee.

De taart werd door de jongste opstapper, Andy Weerstand, in ontvangst genomen. Uiteraard werden de VVD'ers hartelijk bedankt voor het leuke gebaar.

De foto's zijn door DHfoto welwillend ter beschikking gesteld.

Den Helder

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.