Skip to main content

Stap aanboord bij KNRM Blaricum. 2 Vacatures voor opstapper.

Datum: dinsdag 10 februari 2015 | Sectie: Blaricum

Kom jij ons team versterken? KNRM reddingstation Blaricum is op zoek naar een aanvulling op de huidige bemanning.

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, een teamplayer met een passie voor watersport, scheepvaart en wil je mensen helpen, dan is dit de kans.

Het reddingstation Blaricum bestaat uit een groep van 30 enthousiaste vrijwilligers, die samen verantwoordelijk zijn voor de hulpverlening op Gooi- en Eemmeer, Nijkerkernauw, IJmeer en Markermeer. Gemiddeld komen we ongeveer 100 keer per jaar in actie op verzoek van de Nederlandse Kustwacht. Daarnaast zijn we preventief aanwezig tijdens het seizoen op zater-, zon- en feestdagen, bij een aantal evenementen zoals bijvoorbeeld de Huizer triathlon, roei- en zeilraces.

24 uur per dag paraat
Reddingbootbemanning is in principe 24 uur per dag 'in dienst'. Dit houdt in dat u elk moment van de dag door middel van een pieper kan worden opgeroepen. De KNRM heeft daarbij als uitgangspunt dat de reddingboot binnen 10 minuten na een alarmering moet kunnen varen. Dat betekent dat u vanaf uw werk- en/of woonadres binnen deze tijdslimiet aan boord van de reddingboot moet kunnen zijn. De KNRM biedt reddingstations een speciaal beschikbaarheidssysteem, waarmee vrijwilligers op ieder moment hun beschikbaarheid kunnen wijzigen, zodat de inzetbaarheid gecontroleerd blijft.

Een uitdagende baan
Ben je door deze oproep aangesproken of zou je nog eens wat meer willen weten of het vrijwilligerswerk bij de KNRM stuur dan een korte mail met motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blaricum

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.