Skip to main content
  • Foto gemaakt door Martijn Beekman

Robertino Nissen ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Datum: dinsdag 30 april 2024 | Sectie: Scheveningen

Afgelopen vrijdag heeft KNRM’er Robertino Nissen tijdens de Lintjesregen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Jan van Zanen.

Robertino Nissen is ruim 20 jaar vrijwilliger geweest bij KNRM reddingstation Scheveningen. Begonnen als helper aan de wal en opstapper, werd hij later plaatsvervangend schipper en schipper. Aan boord noemen andere vrijwilligers hem streng, rechtvaardig en duidelijk. Aan de wal een gezellige vent met interesse voor de ander.

Robertino Nissen was betrokken bij 1153 reddingacties, waarbij 1625 personen in veiligheid werden gebracht. Nadat Robertino Nissen moest stoppen met varen door het bereiken van de leeftijdsgrens, heeft hij vele nieuwe vrijwilligers opgeleid tot professionele opstappers. Hij heeft velen de fijne kneepjes van het reddingwerk bijgebracht. Ook is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe boothuis.

KNRM Scheveningen is Robertino Nissen zeer dankbaar voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid.

 

Foto: Martijn Beekman

Scheveningen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.