Donateursservice

Heeft u vragen over uw donateurschap of wilt u iets wijzigen? Aldert Eveleens en Annelies Koolen van de donateursservice helpen u graag verder. 

0255-548484
donateur@knrm.nl

Zij zijn te bereiken tijdens werkdagen van 8.30-17.00 uur via het telefoonnummer 0255- 548484. Indien u liever per mail contact opneemt, kan dat via donateur@knrm.nl (vermeld duidelijk uw naam en adres).

‘75 jaar donateur. Dat verhaal wil ik horen!’

Aldert Eveleens

Donateurs die IJmuiden bellen, krijgen Aldert Eveleens (of zijn collega Annelies) aan de lijn.

Na jarenlang in de zorgsector te hebben gewerkt, kwam Aldert Eveleens (59) in 2008 bij de KNRM in dienst als medewerker donateursservice. Hij kende de organisatie toen al langer, onder andere omdat hij als opstapper verbonden was aan reddingstation IJmuiden. Op de donateursservice begeleidt hij het contact met (potentiële) donateurs, vanaf het moment dat ze zich aanmelden tot het moment dat ze worden uitgeschreven. Aldert en zijn collega Annelies hebben daarnaast hun eigen ‘dingetjes’. Voor Aldert is dat het beheren van de verschillende bunkerbootjes (groot en klein) en het organiseren van een aantal evenementen.

‘Ik heb hart voor de KNRM. Mensen van mijn generatie doen niet alleen hun taakje, maar voelen zich betrokken bij het geheel. Ik vind het heerlijk om bij een groep mensen te horen die hetzelfde heeft.’ Het geeft hem voldoening om zo veel mogelijk tegemoet  te komen aan wensen van donateurs. Een voorbeeld daarvan is de aandacht die mensen krijgen als ze 60,70 jaar of zelfs langer donateur zijn. ‘Ik ben er trots op dat wij dat hier hebben bedacht. Moet je je voorstellen: die mensen zijn rond de oorlogsjaren  donateur geworden. Wat heeft hen toen bewogen? Soms zou ik er zelf wel eens heen willen om hun verhalen te horen.’