HOME

Wat doen KNRM en Duikclub Dolphin Buddys samen

duik dolphins g

Dolphin Buddys is een jonge, actieve duikclub uit de buurt van Leuven, in België. We organiseren veel duiken op allerlei verschillende plaatsen in België, maar ook in Nederland. De regio’s Zeeland, Zuid Holland en Limburg kennen weinig geheimen voor ons. Daarom is de KNRM ook voor ons erg belangrijk: wanneer we in Nederland duiken, zorgt de KNRM ook voor de veiligheid van onze Belgische duikers. Ook de verschillende campagnes van de KNRM, zoals ‘Check je hart’ zijn voor Belgische duikers waardevol. 

In 2018 organiseert onze club allerlei activiteiten in het kader van ons ‘jaar van de duikveiligheid’, dus ook hier komen onze contacten met de KNRM goed van pas.

Wij zijn voor KNRM het aanspreekpunt in België. We willen de campagnes verspreiden onder alle Belgische duikers, van welke federatie dan ook, en de organisatie als geheel meer bekendheid geven. Dat doen we door zowel onze eigen kanalen als die van andere Belgische organisaties aan te spreken. Op die manier kunnen ook Belgische duikers veiliger en beter voorbereid duiken, en weten ze waar ze terechtkunnen als ze ooit in de problemen komen in Nederland.

Op dit moment bieden we ook al de PADI/RNLI specialty ‘Sea survival specialist’ aan, die duikers extra veiligheidsmaatregelen aanleert voor het duiken op zee en in woelige wateren. We proberen zo een brug te slaan tussen België en Nederland en samen beter de veiligheid van alle duikers te garanderen.

DEEL DIT BERICHT
 
 
 

Lees meer:

Samenwerking

DOSA