HOME

Wat doen KNRM en Duikclub Dolphin Buddys samen

2018 04 02 Logo Dolphin Buddys 2 blauw 02

Dolphin Buddys is een jong, actief duikcentrum uit de buurt van Leuven, in België. We organiseren veel duiken op allerlei verschillende plaatsen in België, maar ook in Nederland. De regio’s Zeeland, Zuid Holland en Limburg kennen weinig geheimen voor ons. Daarom is de KNRM ook voor ons erg belangrijk: wanneer we in Nederland duiken, zorgt de KNRM ook voor de veiligheid van onze Belgische duikers. Ook de verschillende campagnes van de KNRM, zoals ‘Check je hart’ en het gebruik van de duikvlag zijn voor Belgische duikers waardevol. We beloven dan ook een duikvlag op te nemen in onze veiligheidsset, en die te gebruiken waar nodig. Bovendien promoten we de verspreiden en het gebruik ervan bij Belgische duikers die vaak naar Zeeland gaan. We zorgen ook voor informatie over duikmedische keuringen en hart-checkups, toegespitst op België.

Wij zijn voor KNRM het aanspreekpunt in België. We willen de campagnes verspreiden onder alle Belgische duikers, van welke federatie dan ook, en de organisatie als geheel meer bekendheid geven. Dat doen we door zowel onze eigen kanalen als die van andere Belgische organisaties aan te spreken. Op die manier kunnen ook Belgische duikers veiliger en beter voorbereid duiken, en weten ze waar ze terechtkunnen als ze ooit in de problemen komen in Nederland.

Op dit moment bieden we ook al de PADI/RNLI specialty ‘Sea survival specialist’ aan, die duikers extra veiligheidsmaatregelen aanleert voor het duiken op zee en in woelige wateren. We proberen zo een brug te slaan tussen België en Nederland en samen beter de veiligheid van alle duikers te garanderen

DEEL DIT BERICHT
 
 
 

Lees meer:

Samenwerking

DOSA