KNRM-PADI Sea Survival Specialty

KNRM-PADI Sea Survival Specialty

Als één van de grootste duikorganisaties ter wereld ondersteunt PADI het KNRM preventieprogramma voor duikers met een KNRM Sea Survival Specialty gebaseerd op het programma van de Britse zusterorganisatie RNLI.

De KNRM Sea Survival Specialty wordt gegeven door gecertificeerde PADI instructeurs met als doel de bestaande veiligheids- en reddingsvaardigheden te herhalen en oppervlaktereddingen en overlevingstechnieken in noodgevallen aan te leren.

De training wordt niet door de KNRM, maar uitsluitend bij PADI Duikscholen gegeven. Heb je interesse? Je vindt de PADI duikscholen op locator.padi.com

Er zijn in Nederland al meer dan 120 PADI instructeurs met een RNLI-certificaat voor deze training. Zij kunnen dit laten omzetten naar een KNRM-certificaat via PADI. Wie KNRM Sea Survival Instructeur wil worden, kan de voorwaarden vinden op hun instructeurswebsite.

De PADI instructeurs handleiding voor de KNRM Sea Survival Specialty kun je hier downloaden. Voor wie de training wil volgen ziet in de handleiding de specifieke onderdelen.

Mail voor vragen naar: training.emea@padi.com

KNRM-PADI Sea Survival

Meer informatie over deze samenwerking

Lees meer