Vlieland

Lifeguards Vlieland

Vakantiewerk Vlieland

Ben je op zoek naar vacatures op Vlieland? Zoek niet verder en ga aan de slag als lifeguard op Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog! Je verblijft op één van deze Waddeneilanden tijdens de periode dat je lifeguard bent. Het volgende seizoen is van 10 juli – 7 september 2021 op alle Friese Waddeneilanden.  

Waarschijnlijk ben je niet op een Waddeneiland woonachtig en dagelijks naar het eiland reizen neemt te veel tijd in beslag. De KNRM regelt daarom een verblijfaccommodatie voor de lifeguards op het eiland waar je aan het werk bent. Er zijn verschillende soorten accommodaties. Dit is afhankelijk van het eiland. De accommodatie wordt volledig betaald door de KNRM, maar je bent wel zelf verantwoordelijk voor je maaltijden. Er worden per eiland wel verschillende kortingen en mogelijkheden aangeboden.

KNRM Lifeguard Vlieland

Op Vlieland zijn er diverse tenthuisjes beschikbaar op kampeerterrein Stortemelk. Naast twee slaaptenten is er een leeftent. De leeftent is met diverse banken ingericht als huiskamer voor de lifeguards. Het kampement ligt direct tegen de duinen. Dus je hoeft het duin maar over te steken voor een ochtendduik in zee. Voor een klein bedrag kun je mee-eten met het campingpersoneel. Kies je hiervoor, dan smeer je in de ochtend bij het personeelsgebouw je ontbijt en je lunch. Daarnaast schuif je dagelijks om 18:00 uur aan bij de warme maaltijd. Complete luxe, want zelfs het afwassen wordt voor jullie geregeld… 

Zoek jij een vakantiebaan op slippers?

Wil jij vakantie vieren én geld verdienen? De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt jou het mooiste vakantiewerk op de Waddeneilanden als lifeguard, inclusief gratis verblijf! Lees hieronder alles over de betaalde vakantiebaan op Vlieland.

vlieland-1.jpg