Terschelling

Lifeguards Terschelling

Vakantiewerk Terschelling

Ben je op zoek naar vakantiewerk op Terschelling? Zoek niet verder en ga aan de slag als lifeguard op Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog! Als KNRM lifeguard verblijf je op één van de Waddeneilanden tijdens het seizoen en de periode dat je lifeguard bent. De volgende periode is van 10 juli – 7 september 2021 op alle Friese Waddeneilanden.  

Je bent naar alle waarschijnlijkheid niet op een Waddeneiland woonachtig en een dagelijkse reis naar het eiland neemt te veel tijd in beslag. Daarom regelt de KNRM een verblijfaccommodatie op het eiland waar je als lifeguard aan het werk gaat. Het soort accommodatie is afhankelijk van het eiland. De accommodatie wordt betaald door de KNRM. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor je maaltijden. Per eiland zijn er wel verschillende kortingen en mogelijkheden. 

KNRM Lifeguard Terschelling

Op Terschelling slapen de lifeguards gezamenlijk in West-Terschelling. Hier is door de gemeente een woonhuis beschikbaar gesteld. Je deelt hier met meerdere lifeguards een kamer. Ook de gezamenlijke woonkamer en keuken staan tot jullie beschikking. Op Terschelling is het gebruikelijk dat degene die de dag vrij heeft de avondmaaltijd verzorgd voor degene die gewerkt hebben. Tenzij jullie besluiten om iedere dag uit eten te gaan natuurlijk… 

Een dag als lifeguard op: Terschelling

Als KNRM lifeguard verblijf je op het eiland. Na een gezamenlijk ontbijt met collega’s fiets je naar het boothuis van Paal 8.

Zoek jij een vakantiebaan op slippers?

Wil jij vakantie vieren én geld verdienen? De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt jou het mooiste vakantiewerk op de Waddeneilanden als lifeguard, inclusief gratis verblijf! Lees hieronder alles over de betaalde vakantiebaan op Terschelling.

terschelling1.jpg