Schiermonnikoog

Lifeguards Schiermonnikoog

Vakantiewerk Schiermonnikoog

Op zoek naar vacatures op Schiermonnikoog? Laat je gegevens achter en ga aan de slag als lifeguard op Schiermonnikoog, Terschelling, Vlieland of Ameland! Als KNRM lifeguard is één van de Waddeneilanden jouw verblijfplaats tijdens het seizoen dat je werkzaam bent als lifeguard. Het volgende seizoen loopt van 10 juli – 7 september 2021 op alle Friese Waddeneilanden.

Naar alle waarschijnlijkheid woon je niet op een Waddeneiland. Dagelijks reizen naar het eiland waar je als lifeguard gaat werken neemt te veel tijd in beslag. De KNRM regelt daarom een verblijfaccommodatie op het eiland waar je gaat werken. Er zijn verschillende typen accommodaties en in welke je verblijft is afhankelijk van het eiland. Wel wordt de accommodatie betaald door de KNRM. Je bent zelf verantwoordelijk voor je maaltijden, maar per eiland zijn er wel kortingen en mogelijkheden geregeld. 

KNRM Lifeguard Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog verblijven de lifeguards in een appartement bij groepsaccommodatie de Oorsprong. Op de benedenverdieping is een woonkamer met keuken aanwezig. Boven is de slaapkamer voorzien van stapelbedden. Je kunt zelf je avondeten verzorgen of voor een schappelijke prijs gebruik maken van de personeelsmaaltijden van strandpaviljoen de Marlijn.

Zoek jij een vakantiebaan op slippers?

Wil jij vakantie vieren én geld verdienen? De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt jou het mooiste vakantiewerk op de Waddeneilanden als lifeguard, inclusief gratis verblijf! Lees hieronder alles over de betaalde vakantiebaan op Schiermonnikoog.

schiermonnikoog.jpg