Ameland

Lifeguards Ameland

Vakantiewerk Ameland

Wil je deze zomer vakantiewerk op Ameland doen? Ga aan de slag als lifeguard op Ameland, Vlieland, Terschelling of Schiermonnikoog! Tijdens de periode dat je KNRM lifeguard bent, verblijf je op één van de Friese Waddeneilanden. De volgende periode loopt van 10 juli – 7 september 2021 op alle Friese Waddeneilanden. Daarnaast zijn er voor Ameland een aantal extra weekenden: 25 tot en met 27 juni, 2 tot en met 4 juli, 10 september tot en met 12 september en 17 september tot en met 19 september.  

Je woont waarschijnlijk niet op een Waddeneiland en om dagelijks naar het eiland waar je gaat werken te reizen, neemt te veel tijd in beslag. Om die redenen regelt de KNRM een verblijfaccommodatie op het eiland waar je als lifeguard werkt. Er worden verschillende accommodaties beschikbaar gesteld per eiland. De accommodatie wordt door de KNRM betaald. Je bent echter wel zelf verantwoordelijk voor de maaltijden. Er zijn wel verschillende kortingen en mogelijkheden per eiland geregeld. 

KNRM Lifeguard Ameland

Op Ameland slapen de lifeguards letterlijk op het strand. Drie van de vier posten zijn namelijk voorzien van slaapgelegenheid. Dit is het geval voor de posten van Hollum, Nes en Buren. Vanuit deze drie hoofdposten wordt dagelijks de vierde post (Ballum) bemand. Aan het einde van de dag krijg je in ruil voor het schoonmaken van het strand een eenvoudige maaltijd aangeboden bij het strandpaviljoen. Door na werktijd dus nog een schoonmaakrondje te lopen op het strand en de vuilnisbakken te legen krijg je een warme maaltijd aangeboden. Heb je geen zin om bij het paviljoen mee te eten? Dan maak je in de post je eigen maaltje klaar. 

Zoek jij een vakantiebaan op slippers?

Wil jij vakantie vieren én geld verdienen? De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt jou het mooiste vakantiewerk op de Waddeneilanden als lifeguard, inclusief gratis verblijf! Lees hieronder alles over de betaalde vakantiebaan op Ameland.

website-header-jpg-image1.jpg