Plaatselijke commissie van KNRM reddingstation Medemblik-Andijk

De twee KNRM reddingstations Medemblik en Andijk hebben een gezamenlijke Plaatselijke commissie. Gebruikelijk is dat de burgemeester van de gemeente de functie van voorzitter vervult. Zo ook in Medemblik-Andijk.

Vacature  -   Voorzitter
Dhr. Klaas Kok      -    Secretaris / Pr-coördinator
Dhr. Siem Visser   -    Penningmeester
Dhr. Hans Bank     -   Coördinator Oefenen & Opleidingen - Andijk
Dhr. Teun Pilon     -   Coördinator Oefenen & Opleidingen - Medemblik

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De commissie ziet toe op de operationele inzetbaarheid van de beide reddingstations. Zij bewaakt de continuïteit van de beschikbaarheid en het functioneren van de bemanningsleden van het reddingstation. Zij houdt toezicht op de middelen waarmee de redding en hulpverleningsactiviteiten worden verricht. Zij zorgt voor tijdige en transparante rapportage van operationele, technische- en financiële zaken en toezicht op de uitvoering daarvan door de schippers en bemanningsleden.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij